Всі у захваті від такого незвичайного методу.
Яйця можна приготувати різними способами, багато з яких швидкі й прості. А коли справа доходить до їх смаження, спокусливо використовувати трохи олії, щоб вони не прилипали до сковороди.
Але українська кухарка Надя Чорна розкриває унікальний спосіб, як посмажити яйця без масла і навіть без сквороди.
Кухар порадила замінити сковороду двома паперовими тарілками і мікрохвильовою піччю.
Так, щоб приготувати ідеальну яєчню за лічені секунди, Надя почала з того, що розбила два яйця прямо на одну з тарілок, другою їх прикрила і відправила у мікрохвильовку. Час приготування - 1,5 хвилини на повній потужності.
Кухар попередила, що для приготування більшої кількості яєць час слід збільшити приблизно на 30 секунд.
У коментарях підписники захопилися таким незвичайним методом. І ті, хто спробували його, писали, що він "класний".
Нагадаємо, раніше Надя Чорна розкрила секрет приготування ідеальної яєчні. Вона стверджує, що, дотримуючись її порад, ви зможете приготувати яєчню швидко і легко.
За її словами, щоб яєчня не вийшла "гумовою", важливо починати з холодної сковороди, тобто спочатку "відправити" яйця на сковороду і тільки потім ставити її на вогонь.