18.11.2023

Як посмажити яйця без масла і сковороди за 1,5 хвилини: унікальний спосіб

Всі у захваті від такого незвичайного методу.

Яйця можна приготувати різними способами, багато з яких швидкі й прості. А коли справа доходить до їх смаження, спокусливо використовувати трохи олії, щоб вони не прилипали до сковороди.

Але українська кухарка Надя Чорна розкриває унікальний спосіб, як посмажити яйця без масла і навіть без сквороди.

Кухар порадила замінити сковороду двома паперовими тарілками і мікрохвильовою піччю.

Так, щоб приготувати ідеальну яєчню за лічені секунди, Надя почала з того, що розбила два яйця прямо на одну з тарілок, другою їх прикрила і відправила у мікрохвильовку. Час приготування - 1,5 хвилини на повній потужності.

Кухар попередила, що для приготування більшої кількості яєць час слід збільшити приблизно на 30 секунд.

У коментарях підписники захопилися таким незвичайним методом. І ті, хто спробували його, писали, що він "класний".

Нагадаємо, раніше Надя Чорна розкрила секрет приготування ідеальної яєчні. Вона стверджує, що, дотримуючись її порад, ви зможете приготувати яєчню швидко і легко.

За її словами, щоб яєчня не вийшла "гумовою", важливо починати з холодної сковороди, тобто спочатку "відправити" яйця на сковороду і тільки потім ставити її на вогонь.