12.05.2024

Як перевірити термін дії сім карти Київстар, Lifecell, Vodafone

Щоб дізнатися який у вас телефонний номер, надішліть запит *161#. Він діє для всіх операторів. Втім, для кожного оператора потрібен свій запит для визначення терміна дії сім карти.

Який термін дії номера?

 

Київстар

 

Щоб перевірити строк дії номера, надішліть запит *114#.

Передплата

Термін дії номера буде продовжено на 365 днів:

  • Вихідним/вхідним/переадресованим викликом ненульової тривалості, окрім викликів, отриманих на «Автовідповідач»;
  • Успішним вихідним викликом на безкоштовні номери (465, 0 800 ХХХХХХ тощо);
  • Безкоштовними вхідними SMS з номера 0920003700 (Privat24);
  • Поповненням рахунку будь-яким способом на будь-яку суму, крім переказу коштів;
  • Платою за пакети хвилин/SMS/інтернету;
  • Платними SMS, інтернет-сесіями та USSD-запитами;
  • Використанням послуг CРА.
Щоб поновити номер, який було заблоковано через закінчення строку його дії, поповніть рахунок на будь-яку суму, і термін дії буде продовжено автоматично на 365 днів. Зверніть увагу. Поповнити рахунок слід протягом 30 днів з дати закінчення строку дії.

Контракт

Термін дії номера є необмеженим. Оператор має право зупинити надання послуг, якщо абонент не користується послугами зв'язку за номером більше 60 днів.


Lifecell


Щоб перевірити термін дії номера, наберіть *121# кнопка виклику.


Термін дії номера становить 365 календарних днів від дня поповнення рахунку на суму 10 грн або більше одним платежем (день поповнення рахунку +наступні 364 календарні дні).

У разі відсутності поповнення, через 365 календарних днів всі вихідні послуги за номером будуть заблоковані. Протягом наступних 30 календарних днів за номером будуть доступні лише вхідні послуги. У разі відсутності поповнення на суму 10 грн. або більше одним платежем, номер буде повністю відключений від мережі lifecell.*/**

Для продовження терміну дії номера на 365 календарних днів необхідно поповнити рахунок на 10 грн. або більше одним платежем.

Про технічні можливості повторного використання номера після того, як він був відключений у зв'язку із закінченням терміну дії, Ви можете дізнатися звернувшись до call-центру lifecell за номером 5433 (безкоштовно в мережі lifecell) або 0 (800) 20 5433 (безкоштовно в межах України).

* застосовується у випадках, якщо абонент впродовж 3 останніх місяців терміну дії номеру (365 календарних днів) не користувався послугами, що тарифікуються (вихідні дзвінки, відправка SMS- та MMS-повідомлень, доступ до мережі Інтернет тощо), або надаються в межах денного пакету послуг та за умови, що в такі 3 місяці щомісячна плата (щомісячна абонентська плата) за відповідним абонентським номером не нараховувалася;

** у разі користування абонентом впродовж 3 останніх місяців терміну дії номеру (365 календарних днів) послугами, що тарифікуються або надаються в межах денного пакету послуг, такий термін дії номеру подовжується на 3 місяці, рахуючи від дня, наступного за днем останнього отримання зазначених послуг.

*** За номером, який було перенесено до мережі lifecell з мережі іншого оператора за допомогою послуги з перенесення абонентського номеру, надання телекомунікаційних послуг припиняється відповідно до п.55 Правил надання та отримання телекомунікаційних послуг. Після чого, номер буде повернуто до оператора-донора.

Vodafone

Дізнатися термін дії номера можна за комбінацією для перевірки рахунку: *101#
або у застосунку My Vodafone (розділ «Більше» → «Деталі профілю»).

Термін дії номера cтановить 370 днів з моменту останнього поповнення рахунку.
Якщо ви не поповнювали рахунок, термін дії номера – 30/60 днів з моменту здійснення першого дзвінка (залежно від вашого тарифу).

Продовжити термін дії номера можна якщо з моменту закінчення терміну дії номера минуло:
  • Менше 60 днів:

поповніть рахунок від 5 грн (окрім «Переказу коштів»). Після цього ваш номер розблокується. Ви зможете телефонувати і користуватися інтернетом.

  • Більше 60, але менше 90 днів: 

зателефонуйте за номером 111 та залиште заявку. Як тільки ваш номер буде знову зареєстрований у мережі, поповніть рахунок від 5 грн (окрім «Переказу коштів»). Це треба зробити не раніше, ніж наступного дня, і не пізніше, ніж через 7 днів. Після цього номер буде розблокований, і ви зможете знову телефонувати та користуватися інтернетом.

  • Понад 90 днів: 

ваш номер неможливо відновити. При цьому залишок невикористаних коштів на вашому рахунку не повертається.

* * *

Як дізнатися свій номер телефону?

Просто відправте запит *161#.

 

Як дізнатися, якому оператору належить номер?


ОператорКод
Київстар067, 068, 096, 097, 098
Vodafone-Україна050, 066, 095, 099
Lifecell063, 073, 093
Інтертелеком089*, 094, 020