21.12.2023

Ваш презент нікого не залишить байдужим: як обрати подарунок на Новий рік малознайомим людям

Вибір подарунка може бути складним, особливо якщо ви не знайомі з людиною. Експерти представили деякі ідеї для тих, хто шукає універсальні варіанти.

Персоналізовані канцтовари. Гарне канцелярське приладдя завжди в моді. Прагніть вибору товарів, які будуть відповідати інтересам і перевагам людини.

Для тих, хто любить писати чи малювати, блокноти, фарби чи набори олівців будуть чудовим вибором.

Чашки. Хоча чашка може здатися стандартним подарунком, вона завжди стане в пригоді. Розгляньте можливість вибору чашки з незвичайним дизайном або набору кількох чашок. Також бокали, термокружки, тарілки тощо.

Ексклюзивні продукти. Незвичайні продукти, такі як рідкісні види вина, солодощі або екзотична кава, можуть порадувати гурмана. Головне, переконайтеся у відсутності алергії на вибраний продукт.

Банні приналежності. Якісне мило або ароматична сіль для ванни можуть стати чудовим подарунком. Уникайте персоналізованих засобів догляду за шкірою, віддаючи перевагу універсальним варіантам.

Книги. Книга завжди буде актуальним подарунком. Якщо ви знаєте літературні інтереси людини, вибирайте книгу на їхній смак. А якщо ні, то подарунковий сертифікат або популярний бестселер будуть відмінним рішенням.

Ароматичні свічки або аромадифузори з ароматом зимових свят.

Адвент-календар. Вони зараз є в дуже різних варіаціях, тому кожен зможе обрати, який йому до вподоби. Що може бути краще, аніж поєднання приємних подарунків з щоденним інтерактивом?

Тематичні капці чи шкарпетки, які б дарували позитив і заряджали новорічним настроєм.

Повербанк чи альтернативне джерело освітлення. Пристрій для портативного заряджання телефону завжди відмінний подарунок.

Кімнатна рослина.

Новорічні гірлянди та прикраси.

Елементи новорічного декору.

Футболку з веселим принтом, шкарпетки, інший елемент одягу чи предмет, де зображений локальний мем, цитата чи фото.

Для поціновувачів кави. Кому не сподобається випити горнятко смачної кави у новорічний ранок? Так, хорошим подарунком буде пакетик ароматних зернят чи симпатична філіжанка.

Рукавиці чи шарф. Огорніть близьку людину своїм теплом та затишком. У цьому допоможуть зимові рукавички та в'язаний шарф.

Для тих, хто все ще використовує дротові навушники. Тут коментарі зайві. Бездротові навушники вже є невіддільною частиною побуту. Надзвичайно зручним для використання бездротовим навушникам зрадіє будь-хто. 

Оригінальні солодощі. Якщо ви досі в пошуках цікавих варіантів новорічних сюрпризів, зробіть вибір на користь солодкого подарунка. Це чудовий подарунок як для дорослих, так і дітей. Варіанти смачненького: будиночок з імбирного печива, льодяники з цукру, печиво у формі бичків, ратиці чи рогів, цукерковий букет, фігурки з шоколаду, кейк-попси, декоративний кошик з фруктами.

Подушки кумедної форми. Свинки, зайчики, котики...як чудово прокинутись в обіймах такої компанії у новорічний ранок!