На 100 г - 70 ккал Б/Ж/В - 10/2/2
- Скумбрія (можна будь-яка риба) 400 г
- Помідор 1 шт.
- Цибуля 1/2 шт.
- Лимон кілька долек
- Чорний перець, сіль
Приготування:
Рибу очистити. Застелити деко фольгою, викласти на нього цибулю, дольки лимона. Далі поперчити рибу, посолити, полити лимонним соком, покласти кільця томату.
Обгорнути фольгою зверху і випікати близько 30 хвилин при 200°С.
Рибу очистити. Застелити деко фольгою, викласти на нього цибулю, дольки лимона. Далі поперчити рибу, посолити, полити лимонним соком, покласти кільця томату.
Обгорнути фольгою зверху і випікати близько 30 хвилин при 200°С.
В поєднані з овочами - це буде чудовий варіант вечері при схудненні!